Enthousiaste reacties op de lichtinstallatie die ik voor de Fjoertoer Terschelling maakte. Op de avond zelf, van de 5000 wandelaars die voorbij liepen, de installatie inliepen, selfies maakten. Maar ook op Facebook, op de foto's die ik er deelde. En: “Wanneer ga je zoiets weer maken? Ik wil het graag in het echt zien!”

 

De uitnodiging voor de volgende Fjoertoers heb ik al binnen, maar ik ga niet steeds hetzelfde maken. Wil ik niet, willen zij niet. Het liefst maak ik dit soort werk op een plek waar het langer blijft hangen, waar ook een specifiek kunstminnend publiek langs komt.

Niet hetzelfde, maar wel dezelfde sfeer, hoop ik de komende maanden een aantal keren neer te zetten. Bij de Kunstroute Beemster, Paasweekend, ga ik dat doen in een grote donkere aardappelschuur. Gecombineerd met andere installaties en mooi aangelichte sculpturen. Bij de Kunstkijk Goeree Overvlakkee, week van Hemelvaart maak ik een windinstallatie, die ik ook ga belichten. En op het KuNa-festival, eind juli in Drenthe, ga ik ook in deze sfeer experimenteren.

Reageer op dit bericht